


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много от клиентите на веригата я посещават заради големия избор от напитки и отличните цени, на които се предлагат
И това е само първата плочка домино. Ами ако я последват Джулката, Златките?
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Победител в “Черешката на тортата” няма да има и никой няма да получи приза “Най-добър домакин”
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
"Нещото" има вкус на телешко, но е направено от мицел, създаден в големи резервоари за ферментация
От ресторанта са категорични, че натравянето не е от тяхна храна, защото качеството на продуктите било цел номер 1
Снощи тя се заяждаше с Анджелика Раджаб